welk vastgoed
kunt u verkopen?

In de regio Apeldoorn zoeken wij

Bedrijfspanden, Commercieel vastgoed, Woningen etc.

Waarom Wijkopenuwvastgoed.nl

Wij zijn sinds 1994 actief in het aankopen van woningen en bedrijfspanden in de regio’s Apeldoorn, Deventer en Zutphen.  Wij hebben de markt in onze regio Apeldoorn door de jaren heen flink zien veranderen en kunnen hierdoor goed inspelen op de huidige markt en al haar ontwikkelingen. Doordat wij actief zijn in een relatief klein gebied, maakt dat wij goed op de hoogte zijn van de huidige prijzen en u hiermee een fantastisch aanbod kunnen garanderen!

 

Wat onderscheidt ons van anderen?

Wat ons onderscheidt van de reguliere makelaar bij een verkoop, is dat u uw vastgoed rechtstreeks aan ons verkoopt. Het grote voordeel hiervan is dat u 100% verkoopzekerheid heeft, de verkoop kan vaak al binnen enkele dagen worden gerealiseerd.

 

Wij gaan net dat stapje verder

Wijkopenuwvastgoed gaat verder dan een een reguliere vastgoed onderneming. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee. Bij Wijkopenuwvastgoed.nl is een team van specialisten en deskundigen werkzaam die allen beschikken over jarenlange ervaring en de juiste specialistische kennis.
Zo kunnen wij u ook helpen bij het overnemen van bijvoorbeeld uw inboedel of gehele bedrijfsinventaris. Wij assisteren ook bij denkbare situaties zoals bijvoorbeeld emigratie, dreigende executie veiling, scheidingen, een overlijden/erfenis en financiële nood.

Werkwijze

Nadat u vrijblijvend en kosteloos een aanvraag bij ons heeft ingediend, gaan onze taxateurs hier direct mee aan de slag. Zij zullen contact met u opnemen en goed luisteren naar hoe uw situatie er uit ziet. Vervolgens gaan we samen met u een bezichtiging van het vastgoed inplannen. Na de bezichtiging ontvangt u binnen 24 uur een bod op uw pand. Nadat u akkoord bent met het aanbod wordt de verkoop van uw object op een zo kort mogelijke termijn gerealiseerd zodat u zo snel als mogelijk over het geld kunt beschikken! 

 

Verkoop uw bedrijfspand in de regio Stedendriehoek

Wij zijn doorlopend op zoek naar vastgoed objecten zoals bedrijfspanden, bedrijfshallen, units, winkels, kantoorpanden, combi-panden en kavels in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen.

Achterstallig onderhoud gaan wij niet uit de weg. Ook panden die (voor langere tijd) verhuurd zijn kunt u aan ons verkopen. Onze kracht is dat wij snel kunnen schakelen en op zeer korte termijn uw vastgoed en/of kavel kunnen aankopen. Bent u zelf belegger en staat uw pand al langere tijd leeg of heeft u te maken met huurders met huurachterstanden? Ook in dit geval kunt u verkopen aan Wijkopenuwvastgoed. Als u uw bedrijfspand aan ons verkoopt is een tussenkomst van een makelaar niet nodig. U betaalt zodoende geen makelaarskosten.

Sale & Leaseback

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw bedrijfspand aan ons te verkopen en het vervolgens terug te huren, Sale&Leaseback. Deze constructie maakt het mogelijk voor u om werkzaam te blijven op de plek waar uw bedrijf al die tijd gevestigd is en toch te beschikken over uw eigen liquide middelen. Dit kan zakelijk erg interessant zijn. Er is tegenwoordig steeds meer vraag naar deze werkwijze. Onze werkwijze is zeer flexibel daardoor kunnen wij u een aantrekkelijk Sale&Leaseback voorstel op maat aanbieden.

Onze voordelen

Z

Elk soort vastgoed mogelijk

Z

Zeer snelle afwikkeling

Z

100% kosteloos en vrijblijvend

Z

Verkoop en terughuren mogelijk

Z

Directe aanbetaling mogelijk

Z
Binnen 24 uur een bod

Wat is uw vastgoed waard?

Neem contact met ons op en ontvang snel een bod

Bel met ons

Tel. 055 303 0938

Ons adres

Baron Sloetkade 321, 7321 ZZ Apeldoorn
KvK: 86611836

Email

contact@wijkopenuwvastgoed.nl

Openingstijden

Ma t/m Vr: 09.00 - 17.00 uur
Zat: 09.00 tot 16.00 uur

Chat openen
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?